Menu

Kako poteka peskanje in barvanje platišč?

 • Objavljeno v Nasveti
 • Oceni ta prispevek
  (0 glasov)

Kovinska in alu platišča peskamo v peskalni komori. Pomembno je, da izberemo pravilno peskalno sredstvo. Pri nas v ta namen uporabljamo posebno mešanico steklenih perl. Ko je platišče speskano, ga prašno polakiramo. Na kovinska platišča pa pred tem nanesemo še temeljno barvo. Končno barvo si izberete sami.

Preberite več...

Obnova zavornih klešč (čeljusti)

 • Objavljeno v Nasveti
 • Oceni ta prispevek
  (8 glasov)

Pri stvareh, ki z dolgotrajno uporabo postanejo neuporabne ali obrabljene, je vedno vprašanje kaj se bolj splača. Kupiti nove ali stare obnoviti.

Ko smo primerjali cene novih zavornih čeljusti in obnovo le teh, smo ugotovili, da je cenovno za vas bolj ugodno, če jih obnovite. Po obnovi bodo zavorne klešče zdržale še enkrat toliko oziroma enako kot, če kupite nove. Le da boste pri obnovi prihranili kar nekaj denarja.

Preberite več...

Zakaj je obnova radiatorjev (peskanje in barvanje) ugodnejša rešitev od nakupa novih radiatorjev?

 • Objavljeno v Nasveti
 • Oceni ta prispevek
  (15 glasov)

Pred začetkom kurilne sezone ali ob zaključitvi, je najbolj primeren čas za obnovo radiatorjev. Če so vaši radiatorji potrebni prenove, se boste najbrž vprašali ali obstoječe prenoviti ali kupiti nove.

Radiatorji, katerim se je oluščila barva, so na pogled neprivlačni in kazijo izgled vašega stanovanja. Na srečo obstaja enostaven, predvsem pa ugoden način kako lahko stare radiatorje spremenite v privlačne in prijetne na pogled.

Preberite več...
Naroči se na ta RSS

Družbena omrežja